Právě vysíláme

Seriál PERNÍKOVÝ TÁTA bude mít filmové pokračování! Mrkněte na první upoutávku

26. srpna 2019 12:10
Seriál PERNÍKOVÝ TÁTA bude mít filmové pokračování! Mrkněte na první upoutávku

Internetový gigant Netflix oznámil skvělou novinku: filmové pokračování seriálu Perníkový táta vyjde už letos! Ve snímku s názvem El Camino si určitě zahraje jedna z nejpopulárnějších postav seriálu, Aaron Paul. Přidá se k němu i Bryan Cranston?

Nadupaný film

Připravovaný snímek El Camino, jenž v překladu zní: „Cesta“, dorazí na Netflix už 11. října! Fanoušci seriálu Perníkový táta se tak po šestileté pauze konečně dozví, co se s některými populárními postavami tohoto populárního seriálu stalo. Herec Aaron Paul, který si v seriálu zahrál roli mladého Jesseho Pinkmana, už svoji účast v El Caminu potvrdil – z první upoutávky se navíc zdá, že Paul bude mít ve filmu zásadní roli. Další dobrá zpráva je, že se filmu ujme scénárista Vince Gilligan, jenž stál i za seriálem Perníkový táta.

Fanoušci si ovšem nejsou jisti, zda si v připravovaném filmu zahraje Bryan Cranston. Americký herec ztvárnil ikonickou postavu Waltera Whita a zatím se k možné roli v novém snímku příliš nevyjádřil – stát se prý může cokoliv!

Mrkněte na upoutávku ke snímku El Camino níže – co jí říkáte?

Zdroj: BBC, Instagram, Twitter

Články, které by tě mohly zajímat