Právě vysíláme

Přišel jsem o čich a chuť! Herec BRYAN CRANSTON popsal příznaky koronaviru

4. srpna 2020 9:10
Přišel jsem o čich a chuť! Herec BRYAN CRANSTON popsal příznaky koronaviru

Herec ze seriálu Breaking Bad Bryan Cranston na sociálních sítích vyzval své sledující, aby pandemii koronaviru rozhodně nebrali na lehkou váhu a nosili roušky. Rovněž přiznal, že sám Covid-19 prodělal a popsal své příznaky.

„Jsem nakonec jedním z těch šťastných, kteří to přežili. Měl jsem jen lehké příznaky. Lehkou přetrvávající bolest hlavy a tíhu na hrudi. Přišel jsem také na čas zcela o čich a chuť. Modlím se za vás všechny a zároveň vás moc prosím, abyste nosili roušky, myli si často ruce a dodržovali doporučený několikametrový odstup od ostatních lidí. Můžeme to zvládnout, ale jen pokud budeme všichni dodržovat pravidla,“ řekl Cranston v krátkém videu na Instagramu a přiznal, že se virem nakazil, i když dodržoval všemožná bezpečnostní opatření.

Herec rovněž vyzval své sledující, aby měli trpělivost a nosili roušky. Na svém profilu navíc připomněl, že koronaviru podlehlo v Americe už více než 150 tisíc lidí a 4,51 milonu lidí se nakazilo, včetně hned několika celebrit jako například Tom Hanks, Idris Elba, britský princ CharlesBond Girl Olga Kurylenko či devětašedesátiletý herec Mark Blum, který nemocí podlehl.

 

Zdroj: Instagram

Články, které by tě mohly zajímat