Právě vysíláme

Tyhle filmy si pusťte letos na Halloween

30. října 2020 9:10
Tyhle filmy si pusťte letos na Halloween

Halloween je za dveřmi a vy stále nevíte, jaký film si večer pustíte? Nechte se inspirovat našimi tipy!

Krvavá nevěsta

Loňská komediálně-hororová novinka od režisérů Matta Bettinelli-Olpina a Tylera Gilletta nás zklamala, ale to neznamená, že byste ji neměli vidět. V kině jsou to celkem vyhozené peníze, ale pěkně doma s miskou dobrot, proč ne? Příběh pojednává o svatbě Grace a Alexe, přičemž ženich pochází z bohaté rodiny, která nahrabala majlant díky prodeji společenských her. Každý, kdo se do rodiny přižení nebo přivdá, si musí s ostatními členy po obřadu zahrát náhodně vylosovanou hru. Grace bohužel nemá moc šťastnou ruku…

Osvícení

Pokud nemáte zájem o novodobý snímek, dejte si klasiku režiséra Stanleyho Kubricka z roku 1980. Osvícením nemůžete udělat krok vedle. Spisovatel Jack, kterého excelentně zahrál Jack Nicholson, se s manželkou a synem přestěhuje do opuštěného hotelu, který mají hlídat mimo sezónu. V obrovském komplexu ale tak trochu straší.

Americké psycho

Další klasika americké kinematografie, v níž tentokrát zářil Christian Bale. Ten si ve filmu zahrál solidního magora, narcistního bohatého byznysmena, kterému se zalíbí násilí a vraždění. Film v roce 2000 natočila režisérka Mary Harron.

Texaský masakr motorovou pilou

Zapomeňte na film Halloween a pusťte si horor s jiným maskovaným vrahem v hlavní roli. Snímek v roce 2003 natočil režisér Marcus Nispel. Do morku kostí vás vyděsí hlavně to, že příběh filmu je inspirován skutečnou událostí, která se odehrála v Texasu v roce 1973. Skupina projíždějících teenagerů tehdy svedla na odlehlé farmě boj o holé přežití s rodinou psychopatických zabijáků.

Články, které by tě mohly zajímat