Právě vysíláme

Will Smith čelí dalšímu velkému ponížení: Milenec jeho manželky píše knihu o společných sexuálních hrátkách

6. dubna 2022 8:31
Will Smith čelí dalšímu velkému ponížení: Milenec jeho manželky píše knihu o společných sexuálních hrátkách

Will Smith, který zažívá perné chvíle kvůli oscarového facce, nyní čelí dalšímu ponížení. Muž, který byl milencem Willovi manželky, je připraven podepsat velmi lukrativní knižní smlouvu, která podrobně popíše jejich sexuální hrátky.

Manželka hollywoodského herce Jada Pinkett – Smith přiznala, že spala s hudebníkem Augustem Alsinou, když byla vdaná za Willa Smithe, a označila to za „zapletení“.

Právě tento příběh měl být středem nabídkové války mezi knižními vydavateli. August se připravuje na podepsání velké lukrativní smlouvy, která podrobně popíše jeho romantické vztahy s Jadou. Vždy tvrdil, že mu Will dovolil spát s Jadou, což veřejně popřeli,“ uvedl zdroj pro The Sun, který dodal: August se v knize bude podrobně věnovat času, který strávil s Jadou, a rozepíše se také o tom, jak bydlel v domech Willa Smithe, když byl pracovně pryč a natáčet další z jeho filmů”. 

August o tehdejším vztahu s Jadou uvedl: „Tomuto vztahu jsem se roky svého života úplně oddal. Opravdu hluboce jsem ji miloval a chovám k ní spoustu lásky. Věnoval jsem se tomu vztahu naplno. Natolik, že mohu právě teď zemřít a být v pořádku s vědomím, že jsem se někomu skutečně oddal.“ 

Hudebník také trval na tom, že Will o jejich románku věděl: „Vlastně jsem si s Willem sedl a popovídal si. Dal mi své požehnání.“ Naopak Will a Jada přiznali, že spala s Alsinou, ale trvali na tom, že mu herec nikdy nepožehnal! Pár, který se vzal v roce 1997 a má spolu dvě děti, dále vysvětlil, že byli odloučeni v době, kdy Jada s Alsinou spala. „Byl to vztah, absolutně,” přiznala Jada v rámci jejich televizního pořadu Red Table Talk.

Články, které by tě mohly zajímat