Právě vysíláme

Další polyamorní pár. Will Smith a jeho žena mají více partnerů

29. září 2021 9:10
Další polyamorní pár. Will Smith a jeho žena mají více partnerů

Polyamorie by se v současné době dala označit za jakýsi trend. V České republice se k ní přiznala například herečka Tereza Těžká známá z filmu V síti, která má kromě svého manžela ještě dalšího přítele i přítelkyni. Nyní se k polyamorii přiznal také herec Will Smith, který se nechal slyšet, že za mlada si přál cestovat s harémem až dvaceti partnerek.

S přiznáním Smith přišel během rozhovoru pro portál GQ, a to jen krátce před vydáním své biografie, která se objeví na pultech už v listopadu. Uvedl, že mají s manželkou otevřený vztah, který jim dovoluje mít sex i s jinými lidmi.

„Původně jsme byli monogamním párem, ale cítili jsme se v partnerství hrozně a museli jsme něco změnit. Rozhodli jsme se tak pro otevřené manželství,“ uvedl Smith, který dodal, že v mládí chtěl mít kolem sebe harém dívek. Svou „úchylku“ tehdy dokonce probíral se sexuálním koučem.

„Nevím, kde jsem k tomu jako teenager přišel, ale nápad, že bych cestoval s dvaceti dívkami, které bych miloval a staral se o ně, se mi zdál jako skvělý. Kouč se mi snažil pročistit mysl, řekl mi, že je to v pohodě a ať jsem sám sebou. Nejsem špatnou osobou, když jsem ženatý a myslím si, že jiná žena je krásná,“ dodal herec, podle kterého jeho manželka nikdy v konvenční manželství nevěřila. Sama pochází z rodiny, kde jsou polyamorní vztahy normální.

K polyamorii se v červenci přiznala také jejich dcera Willow, která se s matkou Jadou Pinkett Smith a babičkou Adrienne Banfield–Jones zúčastnila show Red Table Talk. „Řekněme, že jste typem člověka, který nepotřebuje neustále sex. Jenže váš partner ano. Budete tou, která mu řekne: ‚Protože já to nepotřebuju, ty taky ne?‘ To je důvod, proč jsem se začala zajímat o polyamorii,“ prozradila dvacetiletá herečka, která už dříve uvedla, že se jí líbí jak muži, tak ženy. Zároveň ale dodala, že si samu sebe nedokáže představit s více než dvěma partnery najednou.

Články, které by tě mohly zajímat