Právě vysíláme

Evropa 2, legendární Comic–Con a Průša Research vám přináší soutěž o 3D tiskárnu

19. února 2024 0:01
Evropa 2, legendární Comic–Con a Průša Research vám přináší soutěž o 3D tiskárnu

Posílej fotky svých nápadů na výtvory, které by sis nejraději na tiskárně vytiskl a ten nejoriginálnější příspěvek odměníme úžasnou výhrou!

Hrajeme o 3D tiskárnu Original Prusa MK4 v hodnotě 27 990 Kč (protože vám dáme složenou, ta přijde ve stavu, že stačí vybalit z krabice a tisknete). Tiskárna je skvělá jak pro začátečníky, tak i profesionály.

https://www.prusa3d.com/cs/produkt/original-prusa-mk4-2/

Stačí se zapojit do soutěže na webu Evropy 2 – jednoduše nahrát fotku toho, co byste si na tiskárně chtěli vytisknout. Nejoriginálnější nápad vyhrává.

Zapojte se do soutěže zde.

 

Soutěž ti přináší Comic-Con Prague, legendární festival popkultury, který v dubnu už po páté míří do Prahy. Hrdým partnerem akce je Prusa Research, výrobce světoznámý 3D tiskáren z Holešovic.

O Comic–Conu:

Pátý ročník oblíbeného festivalu popkultury Comic-Con Prague se uskuteční od 5. do 7. dubna 2024 v pražském O2 universu. Fanoušci se mohou na akci setkat s ikonickou postavou Arnolda Rimmera z Červeného trpaslíka, čeká je však seznam dalších zvučných jmen k příležitosti půlkulatin akce.

Praha se na jaře znovu promění v ráj fanoušků komiksů, filmů a seriálů, kostýmů, videoher i společenských her nebo knih a obrazů. Comic-Con Prague oslaví 5. výročí a láká na extra hvězdy.

Na Comic-Con Prague se také znovu vrátí David Nykl, kanadský herec českého původu, dnes známý především jako Dr. Radek Zelenka z televizního seriálu Stargate Atlantis. Z komiksových tvůrců se můžete těšit na Stjepana Šejić, legendárního chorvatského spisovatele a výtvarníka komiksů, známého mimo jiné díky své práci na seriálech Witchblade, Afrodita IX., Sluneční kámen a Temnota.

Návštěvníky čeká poutavé povídání o videohrách, komiksových či literárních světech i populární vědě a technice nebo na návštěva speciálních expozic. V uličce Artist Alley budou prezentovat i prodávat svá díla tvůrci a umělci z různých zemí. Na místě si bude možné koupit merch spojený s populárními franšízami. V rámci obří videoherny budou představeny nové i retro konzole, virtuální realita, ale také herní počítače nebo notebooky, deskoherna pak nabídne desítky stolů pro karetní a deskové hry a hlavolamy. Nedílnou součástí Comic-Con Prague bude opět i velká Pokémon zóna s turnaji, burzou kartiček a dalším programem.

Vstupenky je možné zakoupit v sítich Ticketportal a TicketMaster, v nabídce jsou opět sběratelské a VIP vstupenky:

Novinky a aktuality o akci Comic–Con Prague 2024 můžete sledovat na webu a sociálních sítích, kam jsou postupně přidávány nové, podrobnější informace:

 

Jak vypadalo Comic–Conu Prague vloni se můžete podívat zde:

 

Články, které by tě mohly zajímat