Právě vysíláme

Staň se králem ulic OSTRAVY!

12. srpna 2019 9:00
Staň se králem ulic OSTRAVY!

Městský překážkový běh Urban Challenge míří opět do moravskoslezské metropole. U toho zkrátka nesmíš chybět. Připravena bude 5 000 metrů dlouhá trať s více jak 25 originálními a nevšedními překážkami. Přijmeš její výzvu?

Urban Challenge – originální překážkový závod, který se odehrává výhradně v městském prostředí. Závodníci zdolávají trasu dlouhou 5 km, která vede skrz více než 25 překážek městského stylu (přeskakování aut, přelézání a prolézání kontejnerů a mnoho dalších výzev). Závod je uzpůsoben tak, aby si závodník pokusil zdolat své limity a prověří své fyzické a psychické schopnosti. Zároveň je vedle hlavního závodu vytvořena i trať pro děti. Závod se poběží ještě v Ostravě 24. srpna 2019.

Proč vznikl Urban Challenge?

Každý člověk by se v životě měl pokusit zdolat své limity, překonat životní překážky a nástrahy. Proto je tu Urban Challenge, který prověří tvé fyzické a psychické schopnosti. Překonáš-li Urban Challenge, překonáš hlavně sám sebe.

Jaké překážky jsme si pro tebe připravili?

Jedná se o první městský překážkový běh svého druhu v České republice. Čeká na tebe přeskakování aut, lezení přes kontejnery, běh atomovým krytem a mnoho dalších výzev.

Pokud nějakou překážku nezvládneš, trestat tě nebudeme, dál můžeš pokračovat jen když vynaložíš MAXIMÁLNÍ úsilí pro jejich překonání, což si na překážkách ohlídáme.

Urban Challenge i pro ty nejmenší!

Vedle hlavního závodního okruhu budou připravené také dětské překážkové okruhy.

Podívej se také na facebookovou událost.

Články, které by tě mohly zajímat