Právě vysíláme

Billie Eilish prozradila, proč se obarvila. Důvod vás překvapí

9. října 2021 8:10
Billie Eilish prozradila, proč se obarvila. Důvod vás překvapí

Billie Eilish překvapila v březnu letošního roku zásadní změnou image, když své do zelena zbarvené vlasy vystřídala za „obyčejnou“ blond. Nový vzhled jí přidal na ženskosti, jak ale hudebnice prozradila, nešlo o hlavní důvod proměny. Rozhodla se pro ni kvůli stalkerům a paparazzi.

„Nemohla jsme s takovými vlasy nikam jít, všichni hned věděli, že jsem to já. Chtěla jsem mít alespoň trochu soukromí,“ prozradila Eilish pro Ellen DeGeneres. Dodala zároveň, že se bála paparazzi a stalkerů, kteří ji pronásledovali na každém kroku. Jeden dokonce parkoval pravidelně před jejím domem a vyhrožoval jí podříznutím.

„Tráví tam většinu nocí, dívá se, kdy odcházím a přicházím domů,“ uvedla zpěvačka pro policii, kterou požádala o ochranu nejen svou, ale i své rodiny. „Slýchávám ho, jak mluví sám pro sebe, což mi nahání hrůzu. Kdykoliv mě vidí, udělá nějaké gesto, Naposled mi ukázal gesto znamenající podříznutí,“ dodala tehdy.

Jak zpěvačka přiznala, obarvení vlasů na blond skutečně zafungovalo. „Byla jsem s kamarádem v parku a pořád jsem tvrdila, že si nemůžu sundat kapuci, jinak by mě lidé poznali. Bála jsem se paparazzi a stalkerů, které jsem měla. Ale on mi řekl: ‚Ničeho se neboj, bude to v pohodě. Nic se ti nestane.‘ Tak jsem si tu kapuci sundala a rázem jsem se cítila jako nový člověk,“ prozradila Eilish.

Spoustě fanoušků její zelené vlasy chybí, jak ale hudebnice podotkla, s nimi, nebo bez nich – vždy bude tou stejnou Billie. „Jsem to pořád já. Nejsem jen nějaká barbína s druhou hlavou,“ řekla.

Články, které by tě mohly zajímat