Právě vysíláme

CHRISTINA PERRI – Jar Of Hearts

13. září 2011 1:52
CHRISTINA PERRI – Jar Of Hearts

NOVĚ HRAJEME I MY V ÉTERU EVROPY 2

Oficiální webové stránky: www.christinaperri.com/

Album: Lovestrong

 

Jar Of HeartsLovestrong

Christina Perri vydala svůj debutový singl „Jar Of Hearts“ již minulý rok. Do dneška se prodalo již více než 100.000 kopií této písně. Zároveň se jedná o pilotní singl k připravovanému albu americké zpěvačky.

Píseň také na počátku získala mnoho fanoušků díky odvysílání na americké televizní stanici Fox, když se stala součástí taneční reality show So You Think You Can Dance.

Americká písničkářka s hlavou plnou snů přes den dolévala kávu a po nocích se učila akordy. Teď už servíruje jenom hudbu… 25letá zpěvačka se už téměř 40x vydala pod tatérskou jehlu a na zdi pokoje si věší zarámované obálky knih ze ságy Stmívání. Před 4lety se z předměstí Philadelphie odstěhovala do Los Angeles, aby si na hollywoodském chodníku slávy vydupala hvězdu se svým jménem. Zatímco během dne trpělivě obsluhovala hosty v podniku Melrose Café, v noci sedávala na parapetu s kytarou, na kterou se naučila hrát z videokazet.

Její autentický, neučesaný a niterně procítěný projev zasáhl celé USA a singl „Jar Of Hearts“ začal sbírat srdce Američanů ve velkém. Před nedávnem Christině konečně vyšlo debutové album. Jmenuje se „Lovestrong“ a je – jak jinak – celé o lásce.

Ve 12baladách je slyšet tlukot zpěvaččiných minulých smutků a bolestí – samotné natáčení desky prý na zpěvačku kladlo tak těžké emocionální břemeno, že během něj často v slzách vybíhala ze studia. Silné texty, které vás vtáhnou do příběhů o bolestech srdce, doplňují procítěné vokály a velkorysý instrumentální doprovod.

Články, které by tě mohly zajímat