Právě vysíláme

Exkluzivní premiéra: EMMA SMETANA vydává klip k novému singlu Over!

3. října 2019 9:00
Exkluzivní premiéra: EMMA SMETANA vydává klip k novému singlu Over!

Zpěvačka a moderátorka Emma Smetana po roce vydává novou píseň, kterou napsala se svým partnerem Jordanem Hajem.

„​Jako pokaždé, když chceme skládat, jsme se zavřeli u mé babičky na chalupě na Vysočině, kde není internet ani společenské rozptýlení, a napsali jsme asi tři nebo čtyři věci. Několik měsíců jsem si pak pořád dokola pouštěla demo nahrávky a přemýšlela, které, v jaké aranži a v jakém pořadí pustím ven. Pro letošní babí léto zvítězilo Over,” vysvětluje Emma s tím, že další singl se chystá vydat už na 30. výročí Sametové revoluce.

“​Po Over přijde Freedom. Říct k tomu cokoliv dalšího by bylo předčasné, uvidíte v listopadu,” směje se.

Videoklip k singlu​ Over zrežírovalo zavedené režijní duo ​Jordan Haj a ​Givinar Kříž​. Natáčelo se ve španělské provincii Almería na poušti Tabernas, přezdívané Mini Hollywood„Jeli jsme tam v dodávce, 27 hodin v kuse, já, Jordy, Givi, náš kameraman Anton, ostřič Matěj a střihač Milan, který si chudák myslel, že s námi jede na dovolenou. Na místě jsme strávili čtyři dny. Nezaspali jsme jediný východ ani západ slunce, natočili 5 hodin hrubého materiálu asi na dvaceti lokacích. Na spánek nebyl čas. Za čtyři dny jsme naspali asi 12 hodin. Psychopati. Ještě, že nám vařila rodinná kamarádka Hanka, u které jsme bydleli, a která umí tu nejlepší paellu na světě,” vzpomíná Emma.

Poslední singl Emmy Smetany ​Lost And Found, který nazpívala spolu s Jordanem, už rok ​boduje v rádiích a vyhrál ​Hudební ceny Evropy 2 za rok 2018​ v kategorii Videoklip. „​Doufáme, že i Over bude mít u fanoušků takový úspěch. Náročnější natáčení jsme nezažili, ale při pohledu na sestříhaný klip musíme uznat, že se to vyplatilo,” konstatují Jordan Haj a Givinar Kříž, kteří za tři roky natočili téměř třicet video klipů pro ty největší hudební hvězdy (mj. ​Tomáš Klus, Prago Union, Vypsaná Fixa​, ​Vojtěch Dyk, ​Mandrage, Lake Malawi, Berenika Kohoutová, Kapitán Demo​…).

Jak se jim to povedlo? To můžete posoudit sami.

Články, které by tě mohly zajímat