Právě vysíláme

Hudební bizáry: Hasič za mikrofonem

9. září 2019 10:10
Hudební bizáry: Hasič za mikrofonem

Image se dá postavit na různých věcech: někdo ji staví na tom, že má extravagantní pódiovou show, někdo na silném životním příběhu. No a někdo na tom, že je hasič.

V hudbě se může stát opravdu, ale opravdu cokoliv, takže by nás fakt, že si někdo postaví image na tom, že je „zpívající hasič“, vlastně neměl překvapit. Pokud si však poslechnete „tvorbu“ Dana Moravského, dojde vám, že tohle mezi hudebními bizáry skutečně nesmí chybět.

Zpívající hasič

Když si najdete webové stránky Dana Moravského, vyjedou vám tři možnosti jeho vystoupení: buď si můžete objednat jeho revival Dalibora Jandy nebo takzvaný jeho „hit koktejl“, nebo jeho speciální set „zpívající hasič“. U posledního zmíněného je Dan Moravský autorem všech písní a některé z nich kreativitou doslova přetékají. Hasičské hity nesou názvy jako Hasiči has, Stříkačky v Karibiku, Kouzlo modrých blůz nebo Tanec s plameny.

Ale proti gustu žádný dišputát… O Danova hasičská vystoupení je evidentně zájem a pokud to doplní vystoupeními s hity Dalibora Jandy a dalších, může asi jít o pěkný přivýdělek k platu hasiče. Nicméně stejně musíme konstatovat, že jde o opravdový hudební bizár.

Zdroj: YouTube

Články, které by tě mohly zajímat