Právě vysíláme

Jaké hudební flashbacky jste si mohli vychutnat tento týden?

15. ledna 2021 10:30
Jaké hudební flashbacky jste si mohli vychutnat tento týden?

Nenechte si ujít další hudební flashbacky!

INNA – Love 

Skladba Love pochází z dílny rumunské zpěvačky Inny, konkrétně z jejího debutového alba Hot (2009). Světlo světa spatřila 16. února roku 2009 jako druhý singl zmiňovaného alba. Autorsky se na ní podíleli členové rumunského hudebního seskupení Play & Win Sebastianem Baracem, Radem Bolfem a Marcelem Botezanem. Z tracku se stal velký komerční úspěch.

 

DJ BoBo – Love Is All Around

Peter René Baumann známý lépe pod svým uměleckým jménem DJ BoBo (* 5. ledna 1968) je švýcarský zpěvák, skladatel, rapper, tanečník a hudební producent. Za svou kariéru prodal neuvěřitelných 14 milionů desek, vydal 12 studiových alb a několik kompilačních desek. Na kontě má rovněž 34 singlů, z čehož některé se umístily na prvním místě hudebních žebříčků nejen v německy mluvících zemích, ale po celé Evropě. Mezi jeho největší komerční úspěchy patří právě hit Love Is All Around, z dalších si určitě vybavíte třeba Keep on Dancing,Take ControlEverybody nebo Let the Dream Come True.

 

Captain Hollywood Project – More and More

Hit More and More má na svědomí německé hudební uskupení, které vzniklo ve spojitosti s eurodance a dalo si název Captain Hollywood Project. Skladba byla vydána v červenci roku 1992 jako první singl z jejich prvního alba Love Is Not Sex. Píseň se umístila na prvném místě hudebního žebříčku v Německu a do první pětky se dostala v Rakousku, Belgii, Dánsku, Izraeli, Itálii, Norsku, Švédsku a ve Švýcarsku.

 

Zdroj: YouTube

Články, které by tě mohly zajímat