Právě vysíláme

Marek Ztracený v šoku. Podvodník, který se vydával za jeho manažera, je trestaný zločinec

1. září 2023 11:05
Marek Ztracený v šoku. Podvodník, který se vydával za jeho manažera, je trestaný zločinec

O podvodníkovi, který se vydával za Marka Ztraceného jsme vás již informovali. Deník Blesk ovšem nyní přišel s další informací, která na celou událost vrhá velmi dramatické světlo.

Teprve osmnáctiletou dívku kontaktoval na internetu muž, který se vydával za manažera Marka Ztraceného a zval ji na casting na Slovensko. Mladá žena naštěstí kontaktovala skutečnou manažerku zpěváka a dozvěděla se, že se jedná o podvod. Celou věc poté začala řešit policie.

Deník Blesk nyní přišel s informací, ze které až běhá mráz po zádech. Ukázalo se totiž, že podvodníkem je už jednou trestaný muž, který má na svědomí smrt osmadvacetileté ženy z roku 2005. Blesk muže napřímo kontaktoval a dostalo se mu velmi drzé odpovědi: „Řeknu vám to jednoduše: Prostě jsem ji chtěl sbalit a hotovo! Nemusíte za tím hledat žádnou senzaci.“ Muž rovněž popírá i vinu za smrt ženy a tvrdí, že pouze při „jeho počínání žena zemřela“.

Ačkoliv je samotný Marek Ztracený prý situací velmi šokován a upozorňuje fanoušky, aby byli obezřetní, muž nebude policií nadále vyšetřován. Pouze je mu znovu zakázáno dívku jakkoli kontaktovat.

Články, které by tě mohly zajímat