Právě vysíláme

Metronome Prague zveřejňuje podrobný program. Těšte se na Auroru, Zaz i Moderat

6. dubna 2023 12:59
Metronome Prague zveřejňuje podrobný program. Těšte se na Auroru, Zaz i Moderat

Největší metropolitní hudební událost roku se nezadržitelně blíží. Pražské Výstaviště ovládne od středy 21. června 2023, kdy se uskuteční zahajovací večer, do soboty 24. června 2023 6. ročník Metronome Prague.

Jamiroquai, kteří nastoupí ve čtvrtek od 21:30 hodin po koncertě zpěvačky Aurory, uzavírají program na Metronome Stage ve čtvrtek 22. června 2023. Páteční program odstartuje na Tree Stage česko-berlínský projekt Yasha 96, hlavní scénu ovládnou francouzská zpěvačkaZaz nebo britská kytarovka Editors, Park Stage po setmění pak německá elektronická kapela Moderat.

V sobotu se areál otevře již ve 13:00 hodin, postupně se rozjede všech 7 scén a závěrečný koncert bude patřit skupině M83. Následně se bude hrát ve 3 Křižíkových pavilonech až do 5:00 hodiny ranní.

Festival spouští prodej předposlední edice vstupenek, které jsou k dostání na oficiálním webu www.metronome.cz.

Letošní Metronome Prague nabídne více hudebního programu než doposud a otevírá se i novým hudebním žánrům.

Návštěvníci se mohou těšit na 4 venkovní a 3 vnitřní scény, 80 vystoupení a více než 300 účinkujících – suma sumárum přes 100 hodin té nejlepší muziky. Areál se ve čtvrtek otevře v 16:00 hodin, v pátek v 15:30 hodin a v sobotu ve 13:00 hodin. Ve vnitřních prostorách Křižíkových pavilonů bude po skončení hlavních koncertů program pokračovat každý večer až do rána.

Návštěvníci se mohou těšit na rozšířený nehudební program, který sjednocuje heslo “odvaha”, a 2 nové scény – Rap Stage a Stage Beats For Metronome powered by Evropa 2Detailní program Metronome Prague pomůže návštěvníkům naplánovat si jednotlivé festivalové dny tak, aby jim neutekl žádný oblíbený interpret nebo další zábavný program.

Podrobný program po scénách s časy jednotlivých koncertů najdete na webu metronome.cz, kde také můžete sledovat aktuální festivalové dění.

Články, které by tě mohly zajímat