Právě vysíláme

Milan Peroutka vstoupil do registrovaného partnerství, vzal si přítele Dominika

1. července 2023 13:10
Milan Peroutka vstoupil do registrovaného partnerství, vzal si přítele Dominika

Milan Peroutka se tajně oženil! Respektive uzavřel registrované partnerství se svým přítelem Dominikem. Veselka se konala v Chateau Mcely, krátce před ní si dvojice užívala dovolenou na jihu Francie.

Ačkoliv se o náklonosti Milana Peroutky k mužům dlouho šeptalo, zpěvák a herec o své orientaci veřejně nikdy nepromluvil. Naopak ho byly fanynky zvyklé vídat po boku žen, ať už šlo o Míšu Tomešovou, Nikolu Čechovou nebo jeho dlouholetou kamarádku Annu Julii Slováčkovou. Muzikant před časem bulváru potvrdil, že je šťastně zadaný, další podrobnosti si však nechával pro sebe.

Až v sobotu deník Blesk přinesl informaci, že Peroutka o den dříve uzavřel registrované partnerství s přítelem Dominikem, s nímž randí minimálně od loňského podzimu. Dvojice se měla vzít na zámku Chateau Mcely, kde se loni v červenci vdávala například tenistka Markéta Vondroušová.

Dominikovi má být podle deníku pětadvacet let a má pocházet ze zámožné rodiny. Peroutka s ním před několika dny strávil dovolenou na jihu Francie, kam dvojice odletěla soukromým letadlem. Dříve se spolu například podívala do New Yorku.

Oběma přejeme do společného života jen to nejlepší!

Články, které by tě mohly zajímat