Právě vysíláme

Miss Olivia Culpo přemýšlela o svatbě s Nickem Jonasem. Po rozchodu s ním zůstala bez peněz

2. prosince 2022 10:52
Miss Olivia Culpo přemýšlela o svatbě s Nickem Jonasem. Po rozchodu s ním zůstala bez peněz

Miss Universe Olivia Culpo randila s Nickem Jonasem dva roky. Není tak divu, že pomýšlela na svatbu. Místo ní se s ní však zpěvák rozešel. Jak přiznala nyní, o sedm let později, nebylo to pro ni jednoduché období. Především pak po finanční stránce.

Olivia Culpo vyhrála v roce 2012 soutěž Miss Universe, díky které se dostala mezi osobnosti, jež dříve mohla vídat pouze na televizní obrazovce. Seznámila se také s Nickem Jonasem, který v té době rozjížděl po rozpadu Jonas Brothers svou sólovou kariéru. O modelce napsal mimo jiné jeden ze svých největších hitů Jealous. V roce 2015 se dvojice rozešla, o detailech rozpadu svého vztahu však až doposud nikdy nemluvila.

Culpo se nyní rozhodla udělat výjimku. O vztahu s muzikantem se rozpovídala ve své vlastní televizní show The Culpo Sisters. „Randila jsem s Nickem a byla to pro mě velmi formující zkušenost. Přestěhovala jsem se za ním do LA, neměla jsem žádnou značku, neměla jsem peníze, ale byla jsem do něj zamilovaná,“ přiblížila modelka.

Zatímco během vztahu bylo vše růžové, po rozchodu si procházela obtížným obdobím. „Když se se mnou rozešel, jako bych ztratila svou identitu. Myslela jsem si, že se vezmeme. Pamatuji si, že po rozchodu jsem noc co noc hleděla do stropu v mém apartmánu, který jsem si nemohla dovolit, a přemýšlela, jak jen splatím nájem,“ prozradila. „Nemohla jsem si dovolit ani nákup potravin, bylo to pro mě opravdu složité období. Ale také to bylo něco, co mě naučilo nevzdávat se.“

Zatímco Nick Jonas je aktuálně šťastně ženatý s někdejší Miss World Priyankou Choprou, se kterou má téměř roční dceru Malti, Olivia Culpo randí s o čtyři roky mladším hráčem amerického fotbalu Christianem McCaffreyem.

Články, které by tě mohly zajímat