Právě vysíláme

Nick Jonas a Priyanka Chopra prozradili jméno dcery, kterou jim odnosila náhradní matka

25. dubna 2022 8:10
Nick Jonas a Priyanka Chopra prozradili jméno dcery, kterou jim odnosila náhradní matka

Zpěvák Nick Jonas a jeho partnerka, modelka Priyanka Chopra, se stali v lednu rodiči. Dítě jim odnosila náhradní matka, porod pak proběhl o dvanáct týdnů dříve, než bylo plánováno. Dvojice doposud odhalila pouze to, že se jí narodila holčička, nyní už je však známé také jméno.

Nick Jonas a Priyanka Chopra si už čtyři měsíce užívají rodičovství. V lednu se jim narodila holčička, jelikož jí však bylo teprve šest měsíců a odnosila ji náhradní matka, rozhodla se dvojice příliš neprozrazovat. Potvrdila jen, že se dítě skutečně na světě přivítala. Později však vzešlo najevo, že se jim dcera narodila 15. ledna v osm hodin večer v San Diegu.

Až nyní pak zdroj TMZ prozradil, že manželský pár holčičku pojmenoval Malti Marie Chopra Jonas. První jméno má odkazovat na původ Priyanky Chopry, která je z Indie. Znamenat pak má „vonná května“ nebo „měsíční svit“.

Pro odnošení miminka náhradní matkou se dvojice pravděpodobně rozhodla kvůli problémům s početím. Dlouho uváděla, že je na dítě připravená. V radostném očekávání je nyní také Nickův bratr Joe Jonas, jehož manželka Sophie Turner nosí pod srdcem jejich druhé dítě. Prvorozená Willa letos v červenci oslaví dva roky. Kevin, nejstarší člen Jonas Brothers, je pak otcem sedmileté Aleny a pětileté Valentiny.

Články, které by tě mohly zajímat