Právě vysíláme

NOVINKA EVROPY 2

31. května 2011 1:58
NOVINKA EVROPY 2

JENNIFER LOPEZ / LIL’ WAYNE – I’m Into You

Oficiální webové stránky: www.jenniferlopezonline.com/

Album: Love?

 

I´m Into YouLove?

Krásná Jennifer Lopez posílá do rádií letně laděnou píseň!

Jennifer Lopez právě vydala nové album „Love?“, a tak asi není lepší okamžik pro nasazení dalšího singlu, než právě nyní…

I když je deska „Love?“ plná tanečních písní typu „On The Floor“, 2. singlovou volbou se Jennifer Lopez opět malinko přibližuje americkému trhu, který má mnohem raději r’n’b rytmy. Vybrala totiž duet s americkými rapperem Lil´ Waynem, který je ze všech skladeb nové desky tou úplně nejpomalejší.

Píseň „I’m Into You“ se na první pohled netváří nějak výrazně, vévodí jí však velmi lehce zapamatovatelný refrén, který jistě napomůže tomu, aby i z tohoto singlu byl velký celosvětový hit.

Píseň má už i nádherný videoklip, který Jennifer natočila začátkem dubna v Mexiku. Hostujícího Lil´ Waynea v klipu neuvidíte, o to víc jde ale o pastvu pro oči pro všechny muže. Snad nikdo by Jennifer Lopez nehádal 42 let a kdejaká mladá slečna by se od této krásné zpěvačky a herečky mohla mnohé přiučit.

Nové album „Love?“ je po hudební stránce velmi pestré, neb má hned několik producentů. Těmi hlavními je producentský team Stargate, který můžete znát ze spolupráce s Rihannou, Katy Perry nebo Ne-Yem. Druhým hlavním producentem je The-Dream, který je pro změnu znám ze spolupráce s Beyoncé nebo Mariah Carey. Mezi textaři jednotlivých písní najdeme i známá jména jako Wynter Gordon, Taio Cruz nebo dokonce i Lady Gaga, která pro Jennifer Lopez napsala dokonce hned 2 skladby.

 

Zdroj: StudentMusic

Články, které by tě mohly zajímat