Právě vysíláme

Novinka Evropy 2: SELENA GOMEZ feat. A$AP ROCKY – Good For You

7. září 2015 14:37
Novinka Evropy 2: SELENA GOMEZ feat. A$AP ROCKY – Good For You

http://www.selenagomez.com/ https://www.facebook.com/Selena?fref=ts http://alla.asvpxrocky.com/ https://www.facebook.com/pages/AAP-ROCKy/1498058503790363?fref=ts Na podzim minulého roku kompilačním albem „For You“ americká zpěvačka Selena Gomez rekapitulovala svoji dosavadní kariéru, během které nasbírala více než desítku velkých hitů. V tomto roce by měla svým fandům nabídnout druhé sólové album, z kterého nedávno představila nový singl. Tím se stala balada „Good For You“, zpěvačka ji napsala společně s […]

http://www.selenagomez.com/

https://www.facebook.com/Selena?fref=ts

http://alla.asvpxrocky.com/

https://www.facebook.com/pages/AAP-ROCKy/1498058503790363?fref=ts

Na podzim minulého roku kompilačním albem „For You“ americká zpěvačka Selena Gomez rekapitulovala svoji dosavadní kariéru, během které nasbírala více než desítku velkých hitů. V tomto roce by měla svým fandům nabídnout druhé sólové album, z kterého nedávno představila nový singl.

Tím se stala balada „Good For You“, zpěvačka ji napsala společně s Justinem Tranterem z kapely Semi Precious Weapons, který v minulosti napsal i hity pro Nicole Scherzinger či Kelly Clarkson a dále s Julií Michaels, která se Selenou napsala i dva roky starý hit „Slow Down“.

Na novince „Good For You“ zpěvačka ukazuje svoji křehkou tvář, trochu té drsnosti songu dodává hostující rapper A$AP Rocky. K singlu byl natočen i zajímavý videoklip, ve kterém se Selena odhaluje ve sprše.

[primitiveInlineYoutube ytid=“DXKHCgNFk1I“]

 

Články, které by tě mohly zajímat