Právě vysíláme

PREMIÉRA klipu zpěvačky LINYKARO: Video k singlu Honey natáčel tým tvořící pro světové špičky. Mrkněte na něj!

1. října 2018 16:40
PREMIÉRA klipu zpěvačky LINYKARO: Video k singlu Honey natáčel tým tvořící pro světové špičky. Mrkněte na něj!

Který muzikant by nesnil o tom, že jednou bude dělat s lidmi ze světové hudební špičky? Karolíně Přibylové se to povedlo! Novinku Honey pro ni složili a produkovali Bright Sparks působící pod agenturou Hit My Heart Songs, která spolupracuje s Robinem Schulzem, Tiëstem nebo Samem Feldtem.

Jak se k tak výjimečné spolupráci Karolína dostala?

Bright Sparks mě kontaktovali na základě starých videí ze SuperStar, které našli na internetu“ vysvětluje Karolína aka LinaKaro. „Hledali zpěvačku podobného typu. Poslali mi asi dvacet demosmímků, ze kterých jsem si vybrala právě Honey.“

Zní to až neuvěřitelně snadně, ale tak jednoduché to nebylo. „Na písničce jsme společně pracovali snad rok. Doufám, že výsledek stojí za to a bude se posluchačům u nás líbit,“ usmívá se sympatická slečna, pro kterou je Honey třetím oficiálním singlem.

Videoklip se točil kompletně v Itálii v okolí městečka Martinsicuro, které je součástí vyhlášené Palmové riviéry. „Jde o příběh dvojice, která prožívá všechny možné romantické chvilky, všechno vypadá skvěle a dokonale. Nakonec se ale ukáže, že je to celé jednostranné, on si to zrovna neužívá a je v podstatě její rukojmí,“ říká ke klipu jeho režisér Štěpán Stewe Bárta z Unbeatable Label.

Mrkněte na to. Jak se vám klip líbí?

Zdroj: Warner Music

Nejdražší auta, která se zničila při natáčení

Články, které by tě mohly zajímat