Právě vysíláme

Premiéra: Robin Mood vydává nový singl Love inspirovaný agresivními řidiči

19. listopadu 2020 17:00
Premiéra: Robin Mood vydává nový singl Love inspirovaný agresivními řidiči

Vztyčený prostředníček, nervózní vyblikávání nebo nebezpečné najíždění na zadek vašeho auta. Všichni to znáte. Zpěváka Robina Mooda agresivní chování lidí za volantem inspirovalo k napsání písničky. Jeho nejnovější singl se jmenuje Love.

„Napadlo mě to na dálnici z Liberce do Prahy. Psalo se to úplně samo, stačilo koukat kolem sebe,“ říká hudebník. „Spousta řidičů řeší dopravní situace nebezpečně, na silnici vládne zbytečná agresivita a nervozita. Myslím, že to vypovídá i o povrchních společenských hodnotách dnešního světa.“

V písničce Robin Mood vtipně glosuje typické chování části českých řidičů a popisuje chvíle, ve kterých se většina z nás za volantem ocitla.

Ve videoklipu, který se točil na dětském dopravním hřišti a který vám v premiéře nabízíme, režisér Štěpán Stewe Bárta s nadsázkou ukazuje konkrétní problémy známé z běžného provozu.

Klip vznikl ve spolupráci s organizací BESIP, která písničku v rámci dopravní výchovy v kampani za bezpečnější provoz na pozemních komunikacích využije.

Robin Mood kromě BESIPu oslovil i několik známých osobností. Co na našich cestách vadí Pokáčovi, Xindlovi X, Olze Lounové, Miloši Pokornému nebo Vladimírovi Polívkovi, se dozvíte na konci klipu.

Články, které by tě mohly zajímat