Právě vysíláme

Projev amerického politika na videu baví internet: na zdi měl plakáty PRINCE a RED HOT CHILI PEPPERS!

14. května 2020 9:10
Projev amerického politika na videu baví internet: na zdi měl plakáty PRINCE a RED HOT CHILI PEPPERS!

Americký senátor Bernie Sanders během vysílaného projevu z domácnosti možná nechtěně prozradil, které muzikanty a kapely poslouchá nejraději! Diváci si totiž všimli, že na zdi má nalepené plakáty zpěváka Prince a kapely Red Hot Chili Peppers.

Bernie má dobrý vkus

Ačkoliv se Bernie Sanders do Bílého domu nakonec ani napodruhé nepodívá, zkušený politik baví fanoušky na sociálních sítích dál. Během nedávného výstupu senátora za stát Vermont totiž vyšlo najevo, že osmasedmdesátiletý rodák z New Yorku se ve známých kapelách rozhodně vyzná. Na zdi měl totiž vystavené dva velké plakáty kapely Red Hot Chili Peppers a Prince!

Bernie Sanders doma vystavuje plakáty Red Hot Chili Peppers (vlevo) a Prince

Fanoušci dvojnásobného kandidáta na post prezidenta Spojených států si tohoto detailu rychle všimli a politikovi začali psát komplimenty o jeho hudebním vkusu. Sanders se se známými hudebníky schází poměrně často. Během druhé kampaně na post amerického prezidenta dokonce měl rozhovor s rapperkou Cardi B. Tato neobvyklá dvojice spolu rozebírala různá politická a společenská témata týkající se především Spojených států.

Zdá se, že Sanders má hudbu v krvi! Uvidíme, zda ho někdy uvidíme na pódiu během koncertu některé známé kapely.

Zdroj: NME, Twitter, RollingStone

Články, které by tě mohly zajímat