Právě vysíláme

Song Prisoner měl s Miley Cyrus původně zpívat Shawn Mendes. Na internet unikla demo nahrávka

6. března 2021 8:10
Song Prisoner měl s Miley Cyrus původně zpívat Shawn Mendes. Na internet unikla demo nahrávka

Píseň Prisoner mohl s Miley Cyrus zpívat Shawn Mendes. Na internet unikla část demo verze songu, kterou zpěvačka původně nahrála právě s mladým muzikantem. Nakonec však zvítězila ženská síla a skladbu Cyrus vydala s Dua Lipou.

Demo verze songu Prisoner s hlasem Shawna Mendese unikla na internet ve středu odpoledne. Zatímco YouTube už ji kvůli porušení autorských zpráv odstranil, na Twitteru koluje dál. Hudebník v ní zpívá refrén, konkrétně jde o slova „prisoner, prisoner / locked up you got me day and night / lord knows I’m here to satisfy“.

Fanoušci interpretů nyní volají, aby zveřejnili plnou verzi songu. Na spolupráci Miley CyrusMendesem totiž už dlouho čekají. Zpěváci za sebou dokonce mají vzájemné vystoupení v rámci předávaní cen Grammy.

Song Prisoner nakonec Cyrus vydala jako duet s Dua Lipou, která minulý rok zaznamenala na scéně obrovský vzestup. K písni natočily muzikantky také provokativní videoklip. Cyrus a Lipa si v něm zahrály role rockových hvězd, které společně jezdí na turné autobusem a pořádně si život na cestách užívají. Vzájemně se nalévají krvavě červenou šťávou, kroutí se po podlaze a předvádění bujarou show v baru.

Zdroj: KIISFM, Instagram

Články, které by tě mohly zajímat