Právě vysíláme

THE BLACK EYED PEAS vydávají album Masters Of The Sun!

30. října 2018 7:55
THE BLACK EYED PEAS vydávají album Masters Of The Sun!

Americká skupina z Los Angeles vydává novou desku! Album Masters Of The Sun vyšlo 26. října a my pro vás máme malou ochutnávku z něj.

Jedná se o sedmou desku, jejíž vydání předznamenala skladba Big Love, která jako jedna z prvních reflektovala střelbu na amerických středních školách a věnoval se problematice odebírání dětí imigrantským rodinám. Výnosy z prodeje singlu putovaly na účet studentské aktivistické organizace March For Our Lives, která se zabývá ukončením epidemie masových střeleb na školách a organizace Families Belong Together, která bojuje proti Trumpově politice násilné separace rodin.

Ve vyzývání statu quo The Black Eyed Peas pokračují i na desce Masters Of The Sun, kde se dále věnují aktuálním problémům černošských komunit, jakými je například kontrola zbraní, imigrační a vězeňská reforma a policejní brutalita.

Na hudební hosty je nová deska velmi bohatá. Objeví se na ní například Nas, Phife Dawg, CL, Ali Shaheed Muhammed, Posdenuos of de la Soul, Slick Rick i Nicol Scherzinger.

Poslechněte si malou ochutnávku v podobě songu Get It. Bravo, The Black Eyed Peas!

Zdroj: universalmusic.com

Články, které by tě mohly zajímat