Právě vysíláme

Víc než jen přátelství? MEL B přiznala sex s kolegyní ze SPICE GIRLS!

26. března 2019 11:10
Víc než jen přátelství? MEL B přiznala sex s kolegyní ze SPICE GIRLS!

Členka slavné dívčí skupiny Spice Girls Mel B měla vždy hodně prořízlou pusu a nikdy se nebála mluvit o svých problémech a hříších z minulosti. Svým odvážným přiznáním však nyní pořádně naštvala kolegyni Geri Halliwell, jenž po své bývalé kamarádce požaduje veřejnou omluvu.

Spice Girls byly v devadesátých letech jednou z nejslavnějších kapel světa a se svými songy bouraly první příčky hitparád. Pětice holek tehdy působila jako sehraná parta, a i když bulvárem kolovaly zprávy o jejich vzájemné rivalitě, všechny zpěvačky média ujišťovaly, že jsou kamarádkami.

Mel B nyní v pořadu moderátora Pierse Morgana uvedla, že mezi členkami panovalo i něco víc než jen přátelství. Jak sama totiž přiznala, se svou kolegyní Geri zažila na hotelovém pokoji sexuální styk. „Geri měla krásná prsa a prostě se to najednou stalo. Zasmály jsme se tomu a to bylo všechno,“ řekla zpěvačka, jenž se nikdy netajila svou bisexuální orientací.

Je to lež?!

Ačkoliv se Mel B o svém zážitku s Geri rozhodně nestydí mluvit, její blonďatá kolegyně nyní zuří. Podle ní se jedná o holý výmysl a Mel B si všechno vymyslela jen proto, aby se zase na malou chvíli zviditelnila. Po Mel nyní navíc žádá veřejnou omluvu za šíření lži.

Co myslíte, ohrozí tento spor plánované turné, jenž má Spice Girls opět vrátit na pódia? Victoria Beckham už svou účast odřekla, bude Geri další?

 

Geri Halliwell a Mel B

Zdroj: Cosmopolitan

Články, které by tě mohly zajímat