Právě vysíláme

VYŠLO OČEKÁVANÉ ALBUM LADY GAGA

25. května 2011 22:23
VYŠLO OČEKÁVANÉ ALBUM LADY GAGA

Born This Way

Americká zpěvačka Lady Gaga splnila sen miliónů svých fanoušků po celém světě a vydává své dlouho očekávané nové album „Born This Way“!

Stefani Joanne Angelina Germanotta aka Lady Gaga na písních pro nové album pracovala téměř 2 roky a jak přes svůj Twitter uvedla, jde o to úplně nejlepší, co zatím složila.

Produkce desky, která dostala název podle pilotního singlu „Born This Way“, se opětovně ujal především švédský producent RedOne, který stojí vlastně za všemi dosavadními hity této americké ikony, která byla před pár dny zvolena i nejvlivnější celebritou světa.

Lady Gaga neponechala nic náhodě a ještě před vydáním desky vydala další 3 singly.

Pecka „Judas“ se již nějaký ten čas prohání rádiovým éterem a z televize můžeme znát i kontroverzní videoklip.

Počátkem května Lady G představila další píseň „The Edge Of Glory“, kterou napsala po smrti svého dědečka koncem minulého roku. Píseň okamžitě dosáhla na vrchol všech prodejních digitálních hitparád po celém světě, což Lady Gaga dovedlo k rozhodnutí, že píseň brzy vydá jako plnohodnotný singl.

Komu by i to bylo málo, před pár dny mohl zaregistrovat další pecku s názvem „Hair“, která jen potvrzuje, jak výtečným albem „Born This Way“ je!

Jak už bývá u Lady Gaga zvykem, nezůstane ale jen u jedné verze desky. Kromě klasické jednodiskové podoby, která přináší 14 písní, vychází i speciální limitovaná edice, kde je další velká porce bonusového materiálu. Celkem jde o další 3 nové písně, ale především i o 5 remixů, které najdeme na druhém přibaleném disku…

Je nadmíru jasné, že hvězda Lady Gaga ani malinko neuhasíná, ba naopak, zpěvačka, kterou před 3lety ještě téměř nikdo neznal, prožívá asi nejúspěšnější období svého života.

Zapomeňte na Madonnu a Britney Spears, Lady Gaga je novou královnou popu!

wV1FrqwZyKw

wagn8Wrmzuc

S08KonZiew4

Okq8xHrIZ8I

Články, které by tě mohly zajímat