Právě vysíláme

WILL.I.AM vydává desku #willpower

19. dubna 2013 14:07
WILL.I.AM vydává desku #willpower

Na pultech českých obchodů bude v pondělí 22. dubna

will.i.am, který se celosvětově proslavil jako frontman kapely Black Eyed Peas, konečně plní to, co slíbil již v minulém roce. Na 22. dubna ohlásil vydání své nové desky s názvem “#willpower“. Poslední měsíce ukázaly, že will.i.am je nadmíru úspěšný i sólově. V minulém roce například vydal povedený song “T.H.E. (The Hardest Ever)“, kde mu sekundovala Jennifer Loper s Mickem Jaggerem, loni v létě pro změnu zazářil společně s Evou Simons v songu “Is This Love“. Aktuálně svoji výjimečnou pozici na hudební scéně potvrzuje fantastickou taneční záležitostí “Scream & Shout“, kam si pozval Britney Spears a pokračuje spoluprací s Justinem Bieberem v singlu "That Power".

Album “#willpower“ bude v základní verzi obsahovat celých šestnáct písní. Kromě již zmíněných interpretů, se můžeme těšit například na společné songy s Lil Waynem, Diddym, Chrisem Brownem, Miley Cyrus, Skylar Grey či Nicole Scherzinger.

Už nyní se na Evropě 2 můžete těšit na víkend s will.i.amem (27. – 28. dubna), kdy budete moci vyhrát novou desku + 4 studivky Black Eyed Peas. Více informací již brzy na našem webu.

WILL.I.AM ft. JUSTIN BIEBER – #thatPOWER (audio)

9ENVZxfJdhE

 

Články, které by tě mohly zajímat