Právě vysíláme

Zpěvačka ze SuperStar se ostře pustila do RYTMUSE! „Je maximálně nechutný,“ píše o slovenském rapperovi

8. prosince 2018 11:10
Zpěvačka ze SuperStar se ostře pustila do RYTMUSE! „Je maximálně nechutný,“ píše o slovenském rapperovi

Patrik Vrbovský alias Rytmus je známý pro svůj ostrý jazyk a nevybíravý slovník. Slovenský rapper vždy řekne vše na plnou pusu a rozhodně u něj nehrozí, že by se bál projevit svůj názor. Jak ovšem na některé jeho výroky reagují ostatní známé osobnosti?

Na Slovensku se kolem Rytmuse opět rozjela velká aféra, jenž začala tím, že se rapper v jednom ze svých textů ostře obul do zpěváka Paľa Drapáka a prohlásil, že on rozhodně nefrázuje tak jako „je*lý Paľo“.

Text slovenského krále hip-hopu nezůstal bez odezvy. Proti Rytmusovi se hned na sociálních sítích ohradila Drapákova manželka Janette a mladá zpěvačka Dominika Stará.

Blondýnka, kterou možná znáte ze SuperStar, kde soutěžila v roce 2009, si opravdu nebrala servítky a o Rytmusovi napsala pěkně drsný status na Facebooku. „Dělá hanbu skutečným umělcům, přičemž ho poslouchají děti, co se jen hledají a při jeho ‚skvostech‘ se akorát tak ztratí. On nemůže Paliho urazit, to se podaří jen inteligentovi a tento ‚pán‘ by neprošel IQ testem. Divím se, že jeho ego ještě nevyhlásili za nejvyšší vrchol Slovenska. Je ověšený řetězy od kola, slovenská gramatika je pro něj španělská vesnice, je maximálně nechutný a já osobně bych si o něj ani koloběžku neopřela,“ rozčilovala se Dominika, která podle webu Blesk.cz je dokonce vzdálenou sestřenicí Jasmíny Alagič, současné partnerky samotného Rytmuse.

Co myslíte, pozve ji Jasmína na svatbu?

 

Zdroj: Facebook

Video: Jak by to vypadalo, kdyby se Harry Potter ocitl v České republice?

Články, které by tě mohly zajímat