Právě vysíláme

LAMBORGHINI chystá novinku: Auto, které se vám samo opraví!

6. srpna 2018 12:10
LAMBORGHINI chystá novinku: Auto, které se vám samo opraví!

Automobilka Lamborghini novým modelem přenese své zákazníky do světa sci-fi! Model Lambirghini Terzo Millenio se místo baterky pochlubí takzvaným „superkapacitorem“, přímo batmanským vzhledem a schopností se opravovat samo.

Italská automobilka Lamborghini v rodném městě Sant’Agata chystá něco neuvěřitelného. Model Terzo Millenio vzhledově i technicky připomíná spíš letadlo či vesmírnou loď – jeho „superkapacitor“ bude schopen vydávat až stokrát víc energie, než běžná autobaterie a karosérie bude tak vymakaná, že bude schopna opravit drobné fyzické poškození úplně sama!

ČTĚTE TAKÉ: Tuningová společnost vydává exkluzivní nový model FORD MUSTANG! To je žihadlo!

Zatím ještě nevíme, kdy model vyjde a jakou bude mít cenu. Vůz totiž musí být díky komplikované technologii ještě dokonale otestován. Konečné prověření ale může přijít dřív, než myslíte! Tvůrci z Lamborghini totiž spojili síly s vyhlášenou americkou univerzitou Massachusetts Institute Of Technology (MIT), se kterou model Terzo Millenio právě ladí. Pokud se inženýrům povede zrealizovat vše, co slíbili, tak přepíše Lamborghini historii automobilového průmyslu.

Lidi a zkušenosti na to mají, tak proč ne? Koupili byste si takové auto vy?

 

Zdroj: Topgear, Instagram

Galerie: Holky a jejich auta

Články, které by tě mohly zajímat