Právě vysíláme

Mladá modelka vydražila své panenství za 60 milionů korun. Kdo tuto částku zaplatil?

25. února 2019 16:10
Mladá modelka vydražila své panenství za 60 milionů korun. Kdo tuto částku zaplatil?

Svůj věneček se jí podařilo vydražit mnohonásobně větší částkou než předpokládala.

Mahbuba Mammadzada je 23letá slečna z Ázerbajdžánu. Má ráda psy, v oblibě má černou kávu bez cukru, čas ráda tráví se svými přáteli, občas zajde do klubu, ráda se fotí a své panenství vydražila za neskutečných 60 milionů korun. Své rozhodnutí odůvodnila tím, že by si moc přála, aby na ní její maminka byla pyšná. Nám to odůvodnění také přijde zvláštní, nejste samy.

Mahbuba

Mahbuba Mammadzada

Modelka uvedla, že chce za vydražené peníze postavit dům své matce a zbytek peněz použít na studia v zahraničí. Vyvolávací cena byla 2,5 milionu korun, ale nakonec se částka vystoupala až na 60 milionů, což je mnohonásobně víc než si vůbec představovala.

K aktu dojde v hotelovém pokoji v Německu

Celou sumu nabídl jeden nejmenovaný politik z Japonska. Nemalou částku také nabídl právník z Londýna a německý fotbalista z Mnichova. Celá záležitost se může odehrát díky německé společnosti Cinderella Escorts, která se na dražby panenství přímo specializuje. Jejich odměnou bude 20 % z vydražené částky. K celému aktu dojde taktéž v Německu, tam je totiž placení za sexuální služby legální.

Zdroj: dailymail.com

6 věcí, se kterými se vaše mámy nejspíš nikdy nesmíří

Články, které by tě mohly zajímat