Právě vysíláme

DJ Michael Burian z EVROPY 2 natočil klip v USA

16. dubna 2012 15:45
DJ Michael Burian z EVROPY 2 natočil klip v USA

Klip by měl spatřit světlo světa koncem tohoto měsíce

Nejúspěšnější český DJ Michael Burian natáčel svůj klip k novému singlu "Beautiful Love" přímo na nejznámější nákupní ulici Rodeo Drive v Los Angeles.

Michael Burian

Režie snímku se ujal Christian Truong, který spolupracoval s takovými hvězdami jako Carl Cox nebo Mark Knight. Ve videoklipu si zahrají i američtí herci. Náklady na natáčení Burianova videa se přehouply přes 115 tisíc dolarů, což je víc než dva milióny korun, a tak bude Beautiful Love jedním z nejdražších českých klipů. Jak píše server super.cz, přestože měla vše na starost zkušená americká produkce, došlo během natáčení k několika vyhroceným momentům. Fenomenálního českého DJ v L.A. málem zatkli. „Neměli jsme na natáčení na Rodeo Drive od města povolení. To dostávají jen velké filmové produkce. Regulérně hrozilo zatčení celého týmu," přiznává Burian a jedním dechem dodává: „Naštěstí vše proběhlo rychle a bez problémů."

V éteru Evropy 2 se těšte na Michaela Buriana už 28. dubna, kdy se představí v pořadu Dance Exxtravaganza, který vysíláme každou sobotu od 22:00 do 04:00 hod.

Články, které by tě mohly zajímat