Právě vysíláme

Kapela QUEEN uvede na trh pivo Bohemian Rhapsody. Vyrábět se bude v Česku

26. června 2015 15:25
Kapela QUEEN uvede na trh pivo Bohemian Rhapsody. Vyrábět se bude v Česku

Britská rocková kapela Queen ke 40. výročí vzniku jednoho ze svých největších hitů „Bohemian Rhapsody“ uvede na trh stejnojmenné pivo. Nápoj se bude vyrábět v České republice v protivínském pivovaru, který patří do skupiny Pivovary Lobkowicz. Potvrdila to mluvčí skupiny Renata Melíšková. Pivo pro skupinu chystá sládek protivínského pivovaru Michal Voldřich. „Když jsem byl malý, skupina Queen byla moje oblíbená […]

Britská rocková kapela Queen ke 40. výročí vzniku jednoho ze svých největších hitů „Bohemian Rhapsody“ uvede na trh stejnojmenné pivo. Nápoj se bude vyrábět v České republice v protivínském pivovaru, který patří do skupiny Pivovary Lobkowicz. Potvrdila to mluvčí skupiny Renata Melíšková.

Pivo pro skupinu chystá sládek protivínského pivovaru Michal Voldřich. „Když jsem byl malý, skupina Queen byla moje oblíbená kapela. Jsem moc rád, že mám příležitost vyrobit pivo právě pro ně. Rád bych se s nimi osobně setkal,“ řekl Voldřich. 

[primitiveInlineYoutube ytid=“fJ9rUzIMcZQ“]

Ležák plzeňského typu od Queenů má být zlatavý a výrazné chmelové chuti. Pivo se nejprve objeví na evropských trzích a poté by mělo být k dostání i jinde ve světě. Levné nebude: balení dvanácti třetinkových lahví údajně vyjde na 31 dolarů (755 Kč).

Queen už dřív na trh uvedli vodku Killer Queen, která byla rovněž vypálena ke 40. výročí vzniku stejnojmenné písně. 

 

Články, které by tě mohly zajímat