Právě vysíláme

5 nejlepších bludišť v ČR, která musíte navštívit!

12. června 2018 13:38
5 nejlepších bludišť v ČR, která musíte navštívit!

Vyzkoušeli jste si zrcadlové bludiště na Petříně a chtěli byste prozkoumat více labyrintů? Máme pro vás menší inspiraci.

Ukážeme vám pět nejnavštěvovanějších bludišť, která si oblíbí celá rodina. Veselé bloudění je přizpůsobeno pro nejmenší, ale i pro důchodce. A tak si děti mohou užít spoustu zábavy i se svými babičkami a dědečky.

Labyrintárium Loučeň

V překrásném loučeňském zámeckém parku najdete první labyrintárium v České republice, které je zároveň jediné v Evropě. Kromě těchto aktivit si můžete odpočinou v překrásných zahradách, ve kterých načerpáte energii, nebo si užít prohlídku tamějšího zámku.

Zážitkový park Zeměráj

Přírodní park u Orlické přehrady nabízí řadu zážitků. Více než sto různých her, do kterých se mohou zapojit děti i dospělí. Návštěvníci si mohou vyzkoušet, jak se žilo ve středověku a na vlastní kůži si vyzkoušet tehdejší práce.

Labyrint v Liberci

Je největším zrcadlovým bludištěm v Evropě. Nachází se v Centru Babylon v Liberci. Bludiště je vybaveno více než 120 zrcadly, která umí pořádně potrápit hlavu. Nemusíte se však bát, ještě nikdo se tu nadobro neztratil. 🙂

3D bludiště v korunách stromů – Osek

Chcete zažít něco jedinečného? Navštivte lanový park v Oseku. Bludiště je umístěno v korunách stromů a vyhlídka z něj stojí za to! Dalším plusem, které ocení především děti je to, že stavba vypadá jako hrad.

Mirakulum

Milovice nad Labem nabízí oblíbený zábavný park Mirakulum. Kromě nespočtu dětských atrakcí se můžete těšit na malá chovná zvířata, vodní park i hudební akce.

Zdroj: kudyznudy.cz

 

Roční kupón na MHD bude stát jen 365 korun!

Články, které by tě mohly zajímat