Právě vysíláme

Adam z Love Islandu rozjel vlastní byznys, nabízí personalizované videopozdravy

3. ledna 2024 8:10
Adam z Love Islandu rozjel vlastní byznys, nabízí personalizované videopozdravy

Adam Sedro z Love Islandu kuje železo, dokud je žhavé. Po návratu z Love Islandu si nejenže nechal vyrobit vlastní merch, ale na své webové stránce nabízí také koupi videopozdravu. Za patnáctisekundové video si účtuje několik stovek.

Tohle tady od účastníka reality show ještě nebylo. Adam Sedro, kterého diváci znají z poslední série Love Islandu, se rozhodl z nabyté slávy rychle něco vytěžit. Kromě vlastního merche na svých stránkách nabízí i personalizovaný videopozdrav za 19 euro, což je v přepočtu zhruba 450 korun.

„Můžete poskytnout vlastní scénář, který Adam použije, abychom garantovali, že bude přesně podle vašich představ,“ píše se na webu. Video, které fanoušek obdrží, bude mít patnáct sekund.

S podobným nápadem v minulosti přišel například Martin Dejdar, který si za videopřání účtoval mnohem větší částku, a to 2500 korun. Kdyby chtěl snad zájemce něco levnějšího, byla zde ještě alternativa audiopřání za 1500. Poté, co na jeho „byznys“ upozornila Nikol Leitgeb, své Přání pro tebe okamžitě ukončil.

Články, které by tě mohly zajímat