Právě vysíláme

Bez make-upu versus s make-upem. Sarah Andres svou proměnou boří internet

15. února 2022 9:10
Bez make-upu versus s make-upem. Sarah Andres svou proměnou boří internet

Stačila jedna galerie a pětatřicetiletá žena doslova zbořila internet. Porovnala na nich totiž svůj vzhled před nalíčením a po něm. A rozdíl je to opravdu velký!

Sarah Andres se umí nalíčit tak, aby vypadala jako naprosto jiná osoba. Trocha make-upu dokáže spravit i ty největší nedokonalosti, a Kanaďanku tak často nepoznávají ani nejlepší přátelé. Efekt celé proměně dodávají nasazovací zuby. Nosí je kvůli tomu, že si ty pravé vyrazila během nehody na kole.

„Lidé nechtějí věřit, že jsem to opravdu já. Když si udělám make-up, upravím vlasy a nasadím zuby, vypadám jinak. Dokonce se mě někteří ptají na to, jak se mi podařilo zhubnout. A když mě pak vidí bez make-upu, nepoznávají mě,“ uvedla žena pro Daily Mail.

Jak dodala, nevadí jí sdílet fotografie svého pravého já. Je spokojená s tím, jak vypadá a ví, že vzhled není všechno. „Nějakou dobu mi ale trvalo, než jsem se do tohoto bodu dostala. V roce 2017 jsem přišla o přední zuby. Teď nosím nasazovací, díky kterým mám hollywoodský úsměv,“ říká Andres.

Pětatřicetiletá Kanaďanka se začala zdokonalovat v líčení v roce 2010. „Dívala jsem se stovky hodin na tutoriály na YouTube. V roce 2018 jsem se stala profesionálkou. Líbí se mi, jak vás make-up může naprosto změnit. Než se upravím, zabere mi to hodinu,“ uvedla s tím, že je velkou fanynkou třpytek a všeho mírně výstředního. S obyčejným make-upem ji proto nikdy neuvidíte.

Články, které by tě mohly zajímat