Právě vysíláme

Bizáry české televizní zábavy: Pro lidi, co se chtěli ztrapnit před celým národem

31. července 2019 10:10
Bizáry české televizní zábavy: Pro lidi, co se chtěli ztrapnit před celým národem

Pořad Jste to, co jíte běžel na českých televizních obrazovkách od roku 2006 a divákům připravil opravdu tučnou a vydatnou podívanou. Na nadváhu je totiž nejlepší léčba šokem.

Znáte ten pocit, když sedíte u televizní obrazovky, sledujete nějaký pořad a na obrazovce se ukáže nějaký chudák. Vám se najednou začne svírat žaludek, chytá vás záchvat paniky a musíte to okamžitě přepnout, protože vám je za toho člověka trapně. Ano, přesně takový typ pořadu představuje reality show Jste to, co jíte.

Léčba šokem

Do tohoto pořadu jste se mohli přihlásit, pokud jste byli tlustí a vadilo vám to. Podle zásady, že léčba šokem je ta nejlepší, před vás  vysypali, co za týden sníte a posléze začala odtučňovací procedura – bylo utrpení už jenom to sledovat. Těžko si pak lze představit, jaké to muselo být pro samotné účinkující.

Pořad měl nepochybně pozitivní dopad: mnoho lidí zhublo skutečně výrazně a přihlášení do pořadu bylo od účinkujících dobrovolné. Nic z toho rozhodně nelze zpochybňovat. I tak ale člověku jen při pohledu na některé záběry z téhle reality show běhá mráz po zádech.

Zdroj: YouTube

Články, které by tě mohly zajímat