Právě vysíláme

Časopis People opět rozhodoval: Kdo je nejvíc sexy mužem světa pro rok 2023?

8. listopadu 2023 14:38
Časopis People opět rozhodoval: Kdo je nejvíc sexy mužem světa pro rok 2023?

Magazín People stejně jako každý rok zveřejnil jméno nejvíce sexy muže planety. Kdo na pomyslném trůnu vystřídal herce Chrise Evanse?

Některým ženám se líbí krátkovlasí blonďáci, jiné mají spadeno na dlouhovlasé krasavce. To, co se líbí vaší kamarádce, se nemusí líbit vám a naopak. Magazín People se přesto každoročně pokouší co nejobjektivněji posoudit atraktivitu mužů a následně jednoho z nich titulovat nejvíce sexy mužem světa.

Letošní volba je možná poněkud překvapivá. Nejvíc sexy muž světa je herec Patrick Dempsey, kterému je 57 let a na televizních obrazovkách se pohybuje už skoro dvě desetiletí. Největší slávu Patrick získal díky televiznímu seriálu Chirurgové, kde hrál roli Dereka Shepherda. Objevil se ale také v několika romantických komediích nebo ve filmové sérii o Brigide Jonesové.

„Jsem rád, že se to děje v tomto okamžiku mého života,“ říká rodák z Maine, jehož fotka se objevila na titulní stránce tohoto týdne. „Je hezké mít uznání a moje ego se určitě trochu nakoplo, ale dává mi to platformu, abych to využil k něčemu pozitivnímu,“ dodal.

Články, které by tě mohly zajímat