Právě vysíláme

Chemoterapie mu spustila těžké akné, pokryl proto své tělo tetováním

30. srpna 2022 9:10
Chemoterapie mu spustila těžké akné, pokryl proto své tělo tetováním

Když bylo QuestG dvanáct let, byla mu diagnostikována rakovina. Svůj boj s nemocí vyhrál, po chemoterapii se mu však spustilo těžké akné. Rozhodl se proto pokrýt své tělo tetováním a jak říká, nyní je konečně šťastný.

Po prodělání rakoviny trpěl QuestG psychickými problémy kvůli problémům s akné. Necítil se ve svém tělo komfortně a rozhodl se tak, že se nechá potetovat. Nyní byste na něm nenašli příliš „čisté“ kůže. A jak tvrdí, cítí se nyní opravdu šťastný. Dokonce natolik, že se o minulosti nebojí mluvit.

„Když jsem byl na střední, nosíval jsem dlouhé rukávy, abych akné zakryl. A když bylo ve Vegas opravdu velké horko, vzal jsem do rukou žehličku a doslova se jí označkoval,“ uvedl muž s tím, že nyní lituje, že si tímto způsobem ubližoval.

„Tetování mi po psychické stránce opravdu pomohlo. Zakrylo spoustu toho, co jsem nechtěl, aby ostatní viděli,“ řekl pro DailyStar. „Miluji, jak nyní vypadám. Pokaždé, když se jdu nechat tetovat, je to opravdu bolestivé a ptám se sám sebe, proč to vlastně dělám. Ale pak se podívám na výsledek a jsem šťastný, že jsem tu bolest podstoupil,“ dodal QuestG.

Prozradil zároveň, že je nyní šťastnější než kdy předtím. „Jsem velmi, opravdu velmi vděčný, že jsem naživu. Zvláště vzhledem k tomu, že jsem jako mladý prodělal rakovinu.“

Články, které by tě mohly zajímat