Právě vysíláme

Dcera Johnnyho Deppa nafotila sexy snímky nahoře bez

26. února 2023 9:10
Dcera Johnnyho Deppa nafotila sexy snímky nahoře bez

Třiadvacetiletá dcera Johnnyho Deppa a Vanessy Paradis není žádná stydlínka. Během focení pro magazín i–D se Lily–Rose nezdráhala svléknout a nafotila sexy snímky.

S novou rolí v dramatu The Idol našla Lily Rose Depp ztracené sebevědomí a nafotila pro magazín i–D snímky nahoře bez. Jejich autorem je Karim Sadli, ochutnávku pak časopis sdílel na svém instagramovém účtu.

Pro herečku jde o velký krok. V minulosti prozradila, že ji sužovaly psychické potíže. Jako dítě trpěla anorexií, v roce 2016 pak bojovala s poruchou příjmu potravy. Příčinou těchto problémů byly ve velké většině negativní komentáře na její osobu na sociálních sítích.

„Strávila jsem spoustu energie bojováním s touto nemocí, bylo pro mě těžké se s ní vyrovnat. Všichni, kdo tomuto problému někdy čelili, ví, jak těžké je vrátit se pak do normálního života,“ uvedla.

Před několika dny měli fanoušci herečky možnost potkat ji také v České republice. V Praze natáčela film Nosferatu a pravděpodobně by se zde kvůli němu měla ještě ukázat. Potkat ji příznivci mohli ve vintage obchodě na Starém Městě a nakupovala také v Chatime, kde se vyfotila se zaměstnanci.

Články, které by tě mohly zajímat