Právě vysíláme

Do kolonky spropitného napsala své telefonní číslo. Za sendvič zaplatila přes 150 tisíc korun

29. listopadu 2023 11:51
Do kolonky spropitného napsala své telefonní číslo. Za sendvič zaplatila přes 150 tisíc korun

Na návštěvu amerického Subway nebude Vera Conner vzpomínat s láskou. Do kolonky „spropitné“ omylem vyťukala své telefonní číslo. Za svůj sendvič proto zaplatila přes 150 tisíc korun a dopřála si tak zřejmě nejdražší jídlo ve svém životě.

Američanka Vera Conner si nevědomky koupila nejdražší sendvič ve svém životě. Obyčejně stojí v přepočtu 169 korun, ona za něj přitom nechala více než 150 tisíc. Jak je to možné? Do kolonky spropitného omylem vyťukala své telefonní číslo. Z jejího účtu tak bylo odečteno přesně 7 112,98 dolarů. „To jsem si pro ten sendvič mohla rovnou zaletět do Itálie,“ okomentovala to.

Jak uvádí New York Post, žena tvrdí, že když zadávala do systému Subway své telefonní číslo, aby se jí načetly věrností body, obrazovka se přepnula a konec čísla se tak musel zobrazit v kolonce na spropitné, čehož si však vůbec nevšimla. Zjistila to až ve chvíli, kdy jí peníze byly odečteny z účtu.

O nastalé situaci okamžitě informovala vedení prodejny, to se však k jejímu problému postavilo laxně. Měsíc se snažila své peníze získat zpět, vždy jí však bylo řečeno, že to už nelze. Dokonce kontaktovala svou banku.

„Myslela jsem si, že tahle chyba bude lehce napravitelná. Ale pak mě banka odmítla. Začala jsem mít obavy,“ přiznala Vera Connor.

Situace se změnila ve chvíli, kdy kontaktovala média. Banka okamžitě požádala Subway o refundaci. „Těší nás, že společnost souhlasila,“ uvedl tiskový mluvčí Bank of America.

Články, které by tě mohly zajímat