Právě vysíláme

Internetem koluje dokonalá parodie hitu Dělám stojky! Co říkáte skladbě Dělám roušky?

10. dubna 2020 8:10
Internetem koluje dokonalá parodie hitu Dělám stojky! Co říkáte skladbě Dělám roušky?

Internetem koluje dokonalá parodie hitu Dělám stojky, která šíří dobrou náladu a vyzývá lidi, aby dělali roušky. Doprovázející video vám zaručeně zvedne náladu!

Skvělý nápad

Skladba Dělám roušky paroduje kultovní hit Dělám stojky, o který se loni postarala Berenika Kohoutová. Singl ale není pouhou parodií, je zároveň veselou výzvou pro lidi, aby šili roušky. O povedenou pecku se postarali zástupci internetového serveru koronavir.cz, na němž najdete důležité informace o šíření koronaviru v České republice a o tom, jak se proti němu účinně ochránit.

Od té doby, co Českou republiku zasáhl Covid-19, na internetu vznikla řada videí a parodií, která se situaci pokoušejí vnímat se zdravou dávkou humoru. Troufáme si říct, že singl Dělám roušky zatím nad ostatními zatím vítězí! Klip k singlu si můžete pustit níže.

Jak na parodii zareagovala autorka původního hitu Dělám stojky Berenika Kohoutová? Zpěvačka ukázala, že smysl pro humor jí rozhodně nechybí. Parodii sdílela i na svém vlastním Instagramu! Klobouk dolů.

Zdroj: YouTube, koronavir.cz, Instagram

Články, které by tě mohly zajímat