Právě vysíláme

Jonas Brothers mají hvězdu na chodníku slávy. Nick se poprvé pochlubil dcerou

2. února 2023 11:34
Jonas Brothers mají hvězdu na chodníku slávy. Nick se poprvé pochlubil dcerou

Skupina Jonas Brothers se dočkala velké pocty. Tři bratři mají svou vlastní hvězdu na hollywoodském chodníku slávy. Při slavnostním odhalení se pochlubily i svými rodinami.

Nick, Joe a Kevin společně vystupují od roku 2008 a podařilo se jim proslavit po celém světě. Bratři jsou již všichni ženatí a mají děti. Nejmladší Nick Jonas si vzal krásnou herečku Priyanku Chopru. Dvojice má spolu roční holčičku jménem Malti, kterou odnosila náhradní matka. Manželé se rozhodli pro tuto volbu kvůli zdravotním problémům Priyanky Chopry.

Malti se narodila předčasně v šestém měsíci těhotenství a celkem 100 dní strávila v inkubátoru. Nyní je to ovšem rozkošná holčička, která své rodiče nezapře. Odhalení hvězdy na chodníku slávy bylo i skvělou příležitostí k tomu, pochlubit se vůbec poprvé dívenkou na veřejnosti.

Nick Jonas své rodině poděkoval během projevu. Malti Marie, nemohu se dočkat, až tě sem vezmu znovu za 15 let a ztrapním tě před tvými přáteli. Mé krásné ženě, která je oporou v každé bouři, miluji, že jsem tvůj manžel. Jsi tím největším darem,“ řekl zpěvák.

 

Články, které by tě mohly zajímat