Právě vysíláme

Kazmův „milostný trojúhelník“ řeší celé Česko. Vrhá stín na úspěšný film

29. srpna 2023 13:18
Kazmův „milostný trojúhelník“ řeší celé Česko. Vrhá stín na úspěšný film

Film vtipálka Kazmy ONEMANSHOW: The Movie sice rozpoutal v lidech touhu hrát o 22 milionů korun, ovšem zdá se, že na celou onu hru je házen stín ze soukromí Kazmy alias Kamila Bartošky. Bulvární média totiž hojně řeší jeho bývalý vztah s Andreou Kalousovou.

Film ONEMANSHOW: The movie stále běží v kinech a my pochopitelně ani několik týdnů po premiéře nechceme prozrazovat žádné spoilery. Pokud ovšem sledujete české mediální prostředí, už moc dobře víte, že snímek je tak trochu věnován modelce Andree Kalousové, se kterou Kazma žil pět let a dvojice se před dvěma lety rozešla. Kazma se ve filmu Andree omlouvá a označuje ji za „nejlepší holku na světě“. To je sice chvályhodné a romantické gesto, kdyby ovšem podle informací v českém bulváru Kamil Bartošek nechodil s o několik let mladší influencerkou Marií Roseckou.

Marie Rosecká

Server Express KazmuMarií vyfotografoval při randíčku v centru Prahy a dle jejich fotografií je patrné, že dvojici pojí nebo pojilo více než přátelství. Samotný Kazma ovšem po premiéře filmu vztah popřel a pro deník Blesk důrazně řekl, že s Roseckou vztah netvoří. Marie je ovšem možná jiného názoru a na sociální sítě postuje fotografie z koupelny, která, jak bylo prokázáno všímavými fanoušky, patří právě Bartoškovi.

A aby se z celé záležitosti stala ještě více lacinější telenovela, Andrea Kalousová využila příležitosti a v těchto dnech vydala singl pod názvem Co by bylo kdyby. V něm se půvabná tmavovláska zamýšlí nad minulým vztahem, a i když v písni nikoho konkrétního nezmiňuje, fanoušci si myslí, že zpívá právě o Kazmovi a touto písní mu sděluje, že návrat rozhodně čekat nemůže. Jak se bude tento příběh dál vyvíjet? Na to si počkáme!

Články, které by tě mohly zajímat