Právě vysíláme

Lidský mimozemšťan si nechal implantovat modré sklo. Jeho proměna je dokončena teprve ze 37 %

25. prosince 2021 13:10
Lidský mimozemšťan si nechal implantovat modré sklo. Jeho proměna je dokončena teprve ze 37 %

Francouz Anthony Loffredo pilně pracuje na tom, aby se co nejdříve stal lidským mimozemšťanem. Ačkoliv už podstoupil několik plastických operací, má na sobě několik piercingů a nově si nechal implantovat pod ret modré sklo, tvrdí, že je práce hotová zhruba ze 37 %. Už nyní by přitom na ulici spoustu lidí zastrašil.

Anthony Loffredo letos oslavil třiatřicáté narozeniny, na své proměně v mimozemšťana však pracuje už od svých čtyřiadvaceti. Má potetované celé tělo, nechal si odstranit nos i horní ret a rozdělit jazyk. Jak jsme informovali na začátku prosince, nechal si dokonce uříznout dva prsty, aby jeho ruka vypadala jako pařát.

Aktuálně se fanouškům pochlubil s další „novinkou“. Pod spodní ret si totiž nechal implantovat modré, zhruba dvoucentimetrové sklo. Postaral se o to Mictlan Mazatl. „Byla pro mě čest vytvořit šperk pro chlapa, který podstupuje jednu z nejextrémnějších proměn na světě,“ uvedl. Loffredo posléze okomentoval svou transformaci s tím, že je hotová pouze ze 37 %.

Proměna má však i své stinné stránky. Jak muž už dříve prozradil, kvůli odstranění horního rtu a nosu má problémy s mluvením. Kvůli tomu, že si nechal potetovat oční bulvy, pak za nějaký čas přestane dokonce úplně vidět.

„Rád se vžívám do této temné role. Občas se někde usadím a zůstanu v ní. Hlavně v noci, když brouzdám ulicemi, si to užívám. Líbí se mi kontrast mezi mnou a touhle temnou postavou,“ řekl v minulosti k transformaci v mimozemšťana.

Články, které by tě mohly zajímat