Právě vysíláme

Love Island zná své soutěžící. Tihle krasavci budou hledat na ostrově lásku

15. září 2022 14:02
Love Island zná své soutěžící. Tihle krasavci budou hledat na ostrově lásku

Druhá řada Love Islandu startuje už v pondělí 19. září. Provázet jí bude moderátorka Evropy 2 Zorka Hejdová, která je již se svou rodinou na Kanárských ostrovech, kde se reality show bude natáčet. A kdo že v ní bude hledat lásku?

Už za pár dní začne deset soutěžících z Čech a ze Slovenska hledat svou lásku. Reality show Love Island bude tento rok provázet moderátorka Zorka Hejdová, která se na svou roli velmi těší. Jak sama prohlásila, za jistých okolností by se do pořadu možná sama přihlásila. „Kdyby mi bylo o několik let méně, byla bych single a nepracovala bych ve veřejné sféře, tak si to možná i dokážu představit,“ uvedla.

Ve vile stráví účastníci dva měsíce. K těm současným budou postupně přibývat takzvaní bombshells, kteří se vztahy pokusí zamíchat. Naopak ti, kteří nenajdou svého partnera, budou muset reality show opustit.

Diváci pořadu se mohou těšit na dva nové formáty – Beach Hut a Hideaway. Prvním zmiňovaným bude provázet finalistka minulé řady Gabriela Gašpárová. „Bude pracovat s děním ve vile i se samotnými soutěžícími. Lidé se mohou těšit na exkluzivní rozhovory, neodvysílané záběry a také nějaké ty pikantnosti,“ uvedla obsahová manažerka Novy Kateřina Pifflová.

Gašpárovou odjel na Love Island i přítel Petr Havránek, s nímž se seznámila právě v první řadě show. Ten bude mít na starost aktivity na sociálních sítích a bude občasným hostem a komentátorem dění ve vile.

Kdo bude ve vile soutěžit?

Na startu pořadu se představí pět žen a mužů. Mezi nimi návrhářka interiérů Naty (23, Bratislava), studentka stomatologie Denisa (20, Vizovice), modelka Hana (21, Ostrava), studentka Sára (19, Čtyřkoly), realitní makléřka a modelka Tina (23, Praha), barber Jákob (26, Bratislava), zdravotní bratr David (20, Vyškov), IT manager Štefan (29, Praha), fitness a fotbalový trenér Kryštof (27, Rumburk) a student Zbyněk (21, Velký Beranov).

Podívej se, jak soutěžící vypadají v naší galerii!

Články, které by tě mohly zajímat