Právě vysíláme

Mladík dokončil TOUR DE FRANCE na domácím rotopedu! Jak dlouho mu to trvalo?

5. května 2020 9:10
Mladík dokončil TOUR DE FRANCE na domácím rotopedu! Jak dlouho mu to trvalo?

Mladý Novozélanďan se během pobytu v domácí karanténě pustil do náročné výzvy. Scott Bensley si řekl, že na domácím rotopedu chce dokončit ekvivalent loňské Tour De France! Pro mladíka, jenž v minulosti na kole strávil maximálně 20 minut, to byla hodně bolavá výzva.

Sen se splnil

Bolavé nohy, noci bez spánku a vycpané kalhoty – tím vším si Scott Bensley musel během své neobvyklé výzvy projít. Rodák z novozélandského města Auckland si nejprve pořídil domácí rotoped, žlutý dres a slavnostní čepičku a mohl začít!

 

Po jednadvaceti etapách a zhruba 3 409 najetých kilometrech se Scott Bensley mohl radovat z vítězství. Tour De France stihl ve svém obývacím pokoji sjet za neuvěřitelných 22 dnů (od 6. do 28. dubna)! Prestižní cyklistický závod ale rozhodně nebyl procházkou růžovým sadem. Scott přiznal, že byly noci, kdy kvůli bolestem v nohou nemohl ani spát.

Odvážný Novozélanďan, jenž žije v New Yorku, ovšem nezapomněl oslavit zdolání poslední etapy v typickém stylu: na ulici se šampaňským!

 

Znáte někoho, kdo se pokusil(a) o podobně šílený sportovní výkon v domácí karanténě? Napište nám vaše příběhy do komentářů!

Zdroj: LadBible, Instagram

Články, které by tě mohly zajímat