Právě vysíláme

Nejdřív konverzace, pak až fotografie. Tinder nabízí novou možnost seznamování

14. února 2022 13:10
Nejdřív konverzace, pak až fotografie. Tinder nabízí novou možnost seznamování

Myslíte si, že populární seznamovací aplikace Tinder je až příliš povrchní a nechcete si vybírat potencionálního partnera jen podle fotografie? Pak má pro vás Tinder ideální řešení.

Seznamovací aplikace jsou už delší dobu velmi oblíbené a řada lidí je používá k tomu, aby našla svou druhou polovičku nebo se jen seznámila s novými lidmi. Ti, kteří si nechtějí vybírat jen na základě fotografie, pak přinesla aplikace novou funkci nazvanou Blind Date. Nejdříve si tak s člověkem na druhé straně budete pouze psát přes chat a až potom se vám nabídne možnost, zda chcete vidět jeho či její snímky. Nehrozí tak ten trapný moment, kdy se vám daná osoba možná na fotografii zalíbí, ale ve skutečnosti si s ní nemáte co říct.

Funkce Blind Date je zatím dostupná pouze ve Spojených státech, ale pokud se její používání osvědčí, je možné že se brzy dostane i do České republiky. Tinder chce touto novinkou potěšit především generaci Z, pro kterou je autentičnost velmi důležitá. Je však nutné upozornit na to, že ani skvělá konverzace přes chat nezaručuje úspěch, a i na fyzické atraktivitě tak trochu přeci jenom záleží 😊.

Články, které by tě mohly zajímat