Právě vysíláme

Účastníci druhé série Like House jsou ve vile. Jak to uvnitř vypadá?

19. října 2021 13:10
Účastníci druhé série Like House jsou ve vile. Jak to uvnitř vypadá?

Agáta Hanychová a další účastníci druhé série Like House se v pondělí nastěhovali do vily. Jde o zcela jiný dům, než ve kterém bydleli předchozí influenceři. Leží jen pár desítek kilometrů od Prahy a má celkem 1 167 metrů čtverečních. Podívejte se, jak to vypadá uvnitř!

Se startem druhé řady Like House zveřejnila televize Prima na svém webu Prima Lajk fotografie luxusní vily, která se na příští týdny stane domovem osmičky influencerů. Mezi nimi také Agáty Hanychové, kterou do pořadu poslal její syn. „Můj desetiletý syn Kryšpín zná všechny účastníky a řekl, že do Like House prostě musím jít,“ uvedla modelka.

Vila, která se na pět dnů v týdnu stane jejím domovem, má celkem 1 167 metrů čtverečních. Uvnitř se nachází čtyři ložnice, kuchyně s obývacím prostorem a zahrada s posezením a vířivkou. Součástí je také zpovědnice, kde mohou soutěžící vyjadřovat své názory, aniž by je někdo další z účastníků slyšel.

Zatímco Freescoot, Holka z Letné, Tadeáš Kuběnka, Samuel Samake, Kristal Shine, Ela Yababy a Sebastian Šikl jsou si věkově blízko, Agáta Hanychová se bude z party vymykat. Letos oslavila své už šestatřicáté narozeniny. „Bude to výzva, musím vydržet bez svých dětí s jinýma dětma,“ okomentovala modelka. O Kryšpína a čtyřletou Miu se v mezičase budou starat její bývalí partneři a matka Veronika Žilková.

Články, které by tě mohly zajímat