Právě vysíláme

Velké množství peněz může způsobit, že se zblázníte. Máme pro tebe 7 milionářů, kterým úplně přeskočilo!

8. dubna 2018 16:10
Velké množství peněz může způsobit, že se zblázníte. Máme pro tebe 7 milionářů, kterým úplně přeskočilo!

Každý určitě přemýšlel o tom, co by dělal, kdyby byl milionářem. Podívej se na galerii 7 milionářů, kterým majetek přetekl přes hlavu!

Máme pro tebe 7 jmen milionářů, kteří se prostě a jednoduše zbláznili.

Tony Toutouni, íránský podnikatel, který se k ženám chová opovržlivě.

Yuri Milner, ruský miliardář, hledající neobvyklá místa k bydlení (pokud možno na samotě u lesa). Utratil 100 milionů americký Dolarů za snahu nalézt mimozemský život.

Richard Branson je opravdovou kuriozitkou. Jednoho dne se oblékl za letušku, natáhl si silonky, oholil si nohy a natřel pusu rtěnkou. Vzal si paruku a letěl 6hodinovým letem do Malajsie, a to vše jen kvůli prohrané sázce.

Dalším adeptem je Ingvar Kampard, majitel společnosti IKEA. Nesnáší utrácení peněz, a proto jezdí každý den městskou dopravou, nikdy neutrácí za jídlo a využívá svou důchodovou karty na slevy! Tak to je vážně moc!

Travers Beynon, nazývaný jako Candyman, miluje ženy. Má pocit, že musí mít všechny a všude. Kupuje si je svými miliony a za odměnu je venčí jako psy.

Dalšími adepty na psychopaty byli milionářka Leona Helmsley, která přepsala svůj majetek na svého psa, a Nicholas Berggruen, který miloval drahé hotely a užíval si jednu párty za druhou. To se však změnilo, nyní si užívá malých a levných resortů daleko od všech lidí. Bude to kvůli jeho úchylce na plyšová zvířátka?

 

Zdroj: Did You Know?

Galerie: Po 20 letech s makeu pem na stagi vypadá Christina Aguilera neuvěřitelně i bez něj

Články, které by tě mohly zajímat