Právě vysíláme

Žena chtěla odsát tuk z oblasti krku, po zákroku má dvojitou bradu

14. října 2022 13:34
Žena chtěla odsát tuk z oblasti krku, po zákroku má dvojitou bradu

Emma Davies z Velké Británie vždy toužila po dokonalém obličeji. Rozhodla se proto k podstoupení rizikového zákroku, při kterém si nechala odsát tuk z oblasti krku a podbradku. Kýžený výsledek však nepřišel.

Jak všichni víme, plastické operace či jakékoliv jiné nepřirozené úpravy bývají velmi rizikové. Zářným příkladem je Emma Davies, která si přála mít dokonalý obličej. Rozhodla se proto podstoupit odsání tuku z oblasti krku a podbradku. Její tělo jí však záhy dalo vědět, že nešlo o dobrý nápad. Tvář jí otekla natolik, že se bála vyjít ven na ulici.

Jak uvedla ve videu zveřejněném na tiktoku, trvalo téměř rok, než otok splaskl, dvojitá brada zmizela a ona se mohla těšit z „nového“ obličeje. Dnes říká, že znovu by zřejmě do takového rizika nešla. „Těšíte se na nové, lepší já, a skončíte takhle. Je to opravdu děsivé. Nejde o žádnou katastrofu, ale bohužel musíte počítat s tím, že ani vy se tomu nevyhnete,“ varovala ženy, které se chystají na podobný zákrok.

Od jiných, které už mají zákrok s podobným výsledkem za sebou, se dočkala velké podpory. „Já jsem byla oteklá tři měsíce,“ napsala jedna z jejích sledujících. „Vypadala jsem jako žába ještě rok poté. Naštěstí se to splasklo. Téměř rok jsem nevyšla ven z domu,“ svěřila se další. Takže dámy, jak se říká, dávejte si pozor na to, co si přejete.

Články, které by tě mohly zajímat